Ontdek de Kracht van Showit: 3 Redenen waarom je moet overschakelen naar dit gebruiksvriendelijke Websiteplatform!

Waarom ik van Showit hou.. En jij binnenkort ook..

Als je me kent dan weet je dat ik een enorme Showit-fan ben. Ik hou van het platform en dat komt vooral, omdat het het zó makkelijk in gebruik is, dat ik het met alle vertrouwen aan mijn klanten overdraag, wetende dat zij er goed mee overweg kunnen. Ik vind het vervelend om iets af te leveren waar de klant al duizelig van wordt als die er naar kijkt. Met Showit kan iedereen werken, daar ben ik van overtuigd. Daarnaast is Showit inventief. Ze stoppen nooit met het verfijnen van hun systeem, luisteren naar onze feedback en doen er ook echt iets mee. 

Je hoort het wel, ik hou van Showit en ik wil je in dit blog enthousiast maken voor dit platform. Struggle je al een tijdje met je eigen website? Ben je niet tevreden? Lees dan zeker verder en ontdek hoe makkelijk het kan zijn!

De belangrijkste redenen om voor Showit te kiezen

Dat zijn er heel veel! Ik vertel je graag de belangrijkste, zodat jij zeker weet dat een overstap naar Showit de beste keuze ooit is om te maken. En laat Showit nou net een ideaal platform zijn om een switch te maken. 

Wat is Showit nou precies? Met Showit krijg je volledige creatieve controle zonder dat je technische codeerkennis nodig hebt. Het werkt als een intuïtieve drag & drop ervaring, vergelijkbaar met het bouwen van een Lego-bouwwerk. Je sleept de elementen die jij wilt gebruiken naar de juiste plek, geeft de makkelijk en snel de kleur die jij wilt en that’s it. Of je nu een fotograaf, ontwerper of kunstenaar bent, Showit biedt een perfecte oplossing voor het creëren van een unieke website die jouw bedrijf en merk weerspiegelt.

En niet geheel onbelangrijk: volledig te integreren met WordPress. Veel ondernemers aarzelen om van platform te wisselen, omdat ze geen idee hebben hoe ze hun oude blogposts en inhoud naar een ander platform moeten migreren. In tegenstelling tot andere platformen doet Showit dit gratis en snel. 

1. SHOWIT WEBSITES ZIJN IDEAAL VOOR ALLE SOORTEN CREATIEVE ONDERNEMERS

Ik heb websites ontworpen voor allerlei online ondernemers. Wat ze allemaal gemeen hebben, is een verlangen naar een unieke website die hun bedrijf en merk weerspiegelt. Veel van mijn klanten zijn creatieve ondernemers. En laten deze ondernemers nou net veel van gedachten veranderen en steeds op nieuwe ideeën komen!

Een van de belangrijkste voordelen van Showit is de gebruiksvriendelijkheid. Zelfs als je meer creatief dan technisch bent, kun je met gemak wijzigingen aanbrengen op je website. Van eenvoudige bewerkingen, zoals het verwisselen van een foto, tot het toevoegen van nieuwe pagina’s, Showit maakt het allemaal mogelijk. Het voelt vertrouwd aan, vergelijkbaar met het werken met tools zoals Canva of Photoshop. Binnen een paar uur kun je al de basis van Showit onder de knie hebben.

2. JE KUNT BEGINNEN MET EEN PREMIUM SHOWIT-WEBSITETEMPLATE

Als je nog niet klaar bent om je website helemaal zelf te bouwen, biedt Showit de optie om te starten met een premium template. Deze templates van hoge ontwerpkwaliteit kunnen volledig worden aangepast aan jouw stijl en branding. Zo kun je snel een professionele website creëren, zelfs als je een beperkt budget hebt. Het gebruik van een template bespaart tijd en geeft je toch de vrijheid om het helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Wist je dat je in de Built By Britt Shop ook templates kan kopen? 

3. SHOWIT’S MOBIELE ONTWERPFUNCTIES

Een andere geweldige functie van Showit zijn de mobiele ontwerpopties. Een mobiel-vriendelijke website is in deze tijd ontzettend belangrijk. Het percentage van website bezoekers via een mobiel apparaat wordt steeds groter. Naar mijn mening moet de versie voor op een telefoon zelfs beter zijn dan de website-versie. 

Met Showit kun je apart werken aan de mobiele versie van je website. Dit geeft je de volledige controle over hoe je website eruitziet op mobiele apparaten. Dat wil zeggen dat ook hiervoor de mogelijkheden oneindig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het duimvriendelijk maken van een knop, het versimpelen van je navigatie of het net wat groter maken van de tekst, zodat alles goed leesbaar is. Het beste is dat wijzigingen die je aanbrengt automatisch worden gesynchroniseerd met de mobiele versie, maar je kunt ze ook handmatig aanpassen om het precies te laten verschijnen zoals jij wilt.

LEER ALLES OVER SHOWIT

Kortom, Showit is het ultieme platform voor creatieve ondernemers die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid en mobiele optimalisatie. Maak de overstap naar Showit en ontdek de eindeloze mogelijkheden om een prachtige website te creëren die jouw merk perfect weergeeft.

Wil je direct aan de slag met het ontwerpen van je eigen website op Showit? Schrijf je dan nu in voor mijn Nederlandstalige Showit-cursus! Ontdek alle fijne kneepjes van dit gebruiksvriendelijke platform en creëer een prachtige website die jouw merk perfect weergeeft. Neem de controle over je website en maak een sterke indruk met jouw branding met een professionele online aanwezigheid. Aarzel niet, begin nu en transformeer je website met Showit!

Klik hier om meer informatie te krijgen over de cursus en schrijf je vandaag nog in.

Wil je eens met mij sparren? Neem dan vrijblijvend contact op! Ik kijk graag samen met jou naar alle mogelijkheden die er zijn.

Liefs Britt

Showit, websiteplatform, gebruiksvriendelijkheid, creatieve ondernemers, aanpasbaarheid, mobiele optimalisatie.

Reply...
Categories
Personal
tips
branding
webdesign
showit
Categorieën