Doordachte unieke websites en authentieke brandings voor creatieve ondernemers die hun merk willen versterken. Waar wil je meer over weten?

3 maanden op reis vanaf Januari 2023

Personal

Ik ga op reis ‘bloggen’. Voor de echte kenner, ik schrijf niet zo makkelijk maar ik realiseer mezelf ook dat Riva straks niets meer weet van dit avontuur, dus voor haar (en natuurlijk voor onszelf) ga ik alles zo goed mogelijk proberen bij te houden. Op mijn instagram grotendeels zakelijk te houden, heb ik ook een privé instagram aangemaakt. Lifeof.BuiltbyBritt

De fotograaf in mij wil graag ook alles heel mooi vastleggen en daarom heb ik een drone gekocht.

Wil je onze reis echt van stap tot stap volgen? Dan heb ik een Polarsteps aangemaakt. Volg je ons? Ik hoor het graag!

xo Britt

built by britt | 2022