Showit’s DXP 2023 – a small retreat for some of their top designers

Ik ben net 2 weken terug, waar ik the-best-week heb doorgebracht met het geweldige Showit team (je weet wel, het platform wat ik gebruik om websites te ontwerpen) tijdens een evenement dat ze DXP noemen – een exclusief retreat voor een aantal van hun topdesigners.

Ze organiseren DXP op hun bedrijfsranch/lodge genaamd Rivendale Ranch, wat eigenlijk een soort summercamp voor volwassenen is. Zip-lines, ATV’s, discgolf, pickleball, touwenparcours, hiking, tafelvoetbal, boogschieten, tafeltennis… You name it; they’ve got it.

Ik vloog op vrijdag, ( 3 dagen eerder dan DXP) naar Amerika zodat ik nog kon bijkomen van het 9uur tijdsverschil aan jetlag ✌🏻. In het weekend ben ik overdag lekker gaan zwemmen (hallo 35 graden!) in de airco gewerkt aan mijn nieuwe templates 🔥 én ‘s avonds lekker gaan uiteten bij een overheerlijke sushi zaak.

1 voordeel aan reizen in je eentje (+ een jetlag) ‘s Ochtends lekker een rondje rennen nog voor de hitte begint 😍 Ik werd elke dag rond 0530 wakker en om 0600 begon het licht te worden.

Zondagavond had ik afgesproken om samen met Tara van Oregon Lane Studio te gaan eten zodat we in ieder geval elkaar al konden in de groep (ik vind het toch altijd spannend om ergens heen te gaan waar je weinig tot niemand kent)

Maandag ochtend om 08.00 sharp werden we opgehaald door Parker van het Showit team. Daar ontmoette we alle andere designers. (we waren in totaal met 11 designers) Showit is enorm fan van GAMES (dat wist ik nog van vorig jaar) en we werden meteen ingedeeld in teams #teamblue!

Nadat we de maandagochtend meeting bijgewoond hadden, gebrainstormd hadden over onze teamnaam + heerlijk geluncht hadden… waren we klaar om naar Rivendale Ranch te gaan.

3,5 uur in een busje de bergen in, maar als je dan aankomt op de Ranch en DIT is je overnachtingsplek voor de komende 4 nachten… Dan weet je dat je goed zit

Er werden presentaties gegeven (door Todd, Chris maar ook door ons alle 11), gegeten, gelachen, gehuild maar er werd vooral ook aan teambuilding gedaan. Het was zo fijn om te weten dat ‘je ergens bij hoort’. Soms voel ik mezelf in Nederland (als creatieveling) nog wel eens een buitenstaander. Er zijn vrij weinig mensen die meteen weten wat je doet als je zegt dat je huisstijlen en websites ontwerpt 😉

Kijk hieronder voor nog een leuke sfeer impressie. Vooral leuk om te zeggen dat #teamblue gewonnen had!

EN check hier even de reel die Showit over DXP maakte (zie je mij tijdens ‘axe throwing’? Bleek ik daar even in uit te blinken haha)

Leave a Reply

Categories
Personal
tips
branding
webdesign
showit
Categorieën