Doordachte unieke websites en authentieke brandings voor creatieve ondernemers die hun merk willen versterken. Waar wil je meer over weten?

03

We spreken van tevoren samen een startdatum af. Op welke termijn die startdatum gepland wordt, is heel afhankelijk van hoe druk ik het heb met andere projecten. Als ik eenmaal start aan je project kan je binnen 2 weken je website verwachten.  

In welk tijdsbestek kan ik mijn website verwachten?

02

Showit is een visuele websitebouwer met een drag & drop systeem waar je gemakkelijk je website zelf kan aanpassen zonder codering. Je hoeft er niet persé technisch voor te zijn of kennis van code te hebben. Het is super gebruiksvriendelijk en nadat je website live is gegaan, kun je zelf makkelijke kleine aanpassingen. Ik laat je de back-end  graag zien bij een (digitale) koffiedate.

Wat is showit?

01

Lees hier alles over op mijn aanbod pagina. Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Boek een vrijblijvende (digitale) koffiedate in.

Ik ben geïnteresseerd in een branding of website, hoe gaat dit in zijn werk?

Veel gestelde vragen

06

Één van de redenen dat ik graag met Showit werk, is dat het zo gebruiksvriendelijk is dat jij er zelf ook in kan werken. Alles is aanpasbaar. Als ik je website design, maak ik een overzicht voor je met alle lettertypes en kleuren die ik gebruikt heb, zodat je deze zelf ook kunt gebruiken op de juiste manier. Wil je grotere aanpassingen doen (bijvoorbeeld een jaar later), dan kan je gebruik maken van mijn strippenkaart aanbieding.

Kan ik mijn website zelf aanpassen nadat ik het ontvangen heb?

05

Domeinnamen, websites en URL's zijn niet hetzelfde. Een domein is de naam van de website, maar een URL leidt naar een pagina op de website. Bv. builtbybritt.com
Een URL is een volledig webadres.
Bv. https://builtbybritt.com/

Hosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte. Ik noem het altijd het geheugen van je site. En dit sluiten we bij Showit af. Ik help je hier graag bij.

Wat is het verschil tussen een URL, hosting en domeinnaam?

04

Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Deze kan je bijvoorbeeld bij de Antagonist aankopen. Je hebt ook een abonnement van Showit nodig. (1 maand korting als je het via mij afneemt). Verder ontvang je van mij een Brand Assignment waarin ik je alle info vraag te verwerken die ik van je nodig heb om te kunnen beginnen aan jouw project. Hierin vraag ik bijvoorbeeld je indeling van de website, teksten en afbeeldingen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij de indeling van je website? Hier help ik je graag mee tijdens een gratis strategy call).

Welke inspanning moet ik zelf leveren om samen tot het perfecte product te komen?

built by britt | 2022