Doordachte unieke websites en authentieke brandings voor creatieve ondernemers die hun merk willen versterken. Waar wil je meer over weten?

De custom designed websites die ik creëer zijn mooi én functioneel. Ik neem de tijd om jou, je product en je doelgroep echt te leren kennen, om ervoor te zorgen dat je bedrijf eruit springt. Ik werk daarbij met Showit. Dit mobile-friendly CMS systeem is het creatiefste platform dat ik ken. Wil je net iets meer vrijheid, dan is dit drag- en dropsysteem, gemaakt door en voor creatieve ondernemers, echt iets voor jou!

Omdat ik al mijn aandacht op jou wil richten, werk ik maar aan één website tegelijk. En dat doe ik volgens een vast stramien, dat begint bij een uitgebreide vragenlijst als intake. Na 2 weken is je eigen, unieke website dan al in de lucht.

Next level websites voor next level brands

Custom Website

vanaf €2900,-

Leuk feitje. Sinds 2021 ben ik door Showit erkend als een officiële Showit Design Partner. Zoals Showit het benoemd: Experienced Showit website designers who have produced consistently beautiful site designs, follow our design standards, and provide a great client experience.

INSTAGRAM LIVE FEED KOPPELING

1h strategie sessie voor indeling site

TIPS EN TRICKS OM JE FOTO'S GOED AAN TE LEVEREN

Tips en tricks om je SEO te optimaliseren

basis seo

CUSTOM MOBILE DESIGN

5 vrij in te delen pagina's

Inbegrepen;

video uitleg na oplevering

showit abonnement afsluiten

CONTENT AANLEVEREN (FOTO'S / TEKSTEN)

logo, lettertypes + huisstijl elementen aanleveren

PINTEREST BORD MAKEN

BRAND ASSIGNMENT  / VRAGENLIJST INVULLEN

Wat moet ik zelf doen;

ILLUSTRATIES

brochure design voor showit

salespagina's (meer dan 800 woorden)

Extra pagina's

CUSTOM DESIGNED CATEGORIE PAGINA'S

WORDPRESS BLOG + SINGLE PAGE DESIGN

Add-ons;

Goede service

Ik sta erom bekend dat ik toegankelijk, flexibel en bereikbaar ben. Ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, je twijfels mee te delen en samen te sparren over je website. 

Persoonlijk en uniek

Het is mijn doel om je website een weerspiegeling te maken van jou en je merk. Daarom ontwerp ik je website helemaal van vooraf aan en maak ik geen gebruik van templates. Ook denken we samen na over het strategisch inrichten van je website. 

Gebruikers-vriendelijk

Een makkelijk drag&drop systeem zonder code, maakt dat je zelf makkelijk aanpassingen kan maken op je website. Verander eenvoudig kleuren, lettertypes en lay-outs, ook al ben je niet technisch onderlegt. 

Jouw website hoeft niet ingewikkeld te zijn

03

We spreken van tevoren samen een startdatum af. Op welke termijn die startdatum gepland wordt, is heel afhankelijk van hoe druk ik het heb met andere projecten. Als ik eenmaal start aan je project kan je binnen 2 weken je website verwachten.  

In welk tijdsbestek kan ik mijn website verwachten?

02

Showit is een visuele websitebouwer met een drag & drop systeem waar je gemakkelijk je website zelf kan aanpassen zonder codering. Je hoeft er niet persé technisch voor te zijn of kennis van code te hebben. Het is super gebruiksvriendelijk en nadat je website live is gegaan, kun je zelf makkelijke kleine aanpassingen. Ik laat je de back-end  graag zien bij een (digitale) koffiedate.

Wat is showit?

01

Lees hier alles over op mijn aanbod pagina. Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Boek een vrijblijvende (digitale) koffiedate in.

Ik ben geïnteresseerd in een branding of website, hoe gaat dit in zijn werk?

Veel gestelde vragen

06

Één van de redenen dat ik graag met Showit werk, is dat het zo gebruiksvriendelijk is dat jij er zelf ook in kan werken. Alles is aanpasbaar. Als ik je website design, maak ik een overzicht voor je met alle lettertypes en kleuren die ik gebruikt heb, zodat je deze zelf ook kunt gebruiken op de juiste manier. Wil je grotere aanpassingen doen (bijvoorbeeld een jaar later), dan kan je gebruik maken van mijn strippenkaart aanbieding.

Kan ik mijn website zelf aanpassen nadat ik het ontvangen heb?

05

Domeinnamen, websites en URL's zijn niet hetzelfde. Een domein is de naam van de website, maar een URL leidt naar een pagina op de website. Bv. builtbybritt.com
Een URL is een volledig webadres.
Bv. https://builtbybritt.com/

Hosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte. Ik noem het altijd het geheugen van je site. En dit sluiten we bij Showit af. Ik help je hier graag bij.

Wat is het verschil tussen een URL, hosting en domeinnaam?

04

Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Deze kan je bijvoorbeeld bij de Antagonist aankopen. Je hebt ook een abonnement van Showit nodig. (1 maand korting als je het via mij afneemt). Verder ontvang je van mij een Brand Assignment waarin ik je alle info vraag te verwerken die ik van je nodig heb om te kunnen beginnen aan jouw project. Hierin vraag ik bijvoorbeeld je indeling van de website, teksten en afbeeldingen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij de indeling van je website? Hier help ik je graag mee tijdens een gratis strategy call).

Welke inspanning moet ik zelf leveren om samen tot het perfecte product te komen?

Are you ready?

Ben jij klaar voor een doordachte unieke website, die een 24/7 marketingtool wordt?

built by britt | 2022