Soulful Webdesign for creatives

01

Zelfs iets technisch als het maken van een website is voor mij een kwestie van gevoel. Vertrouwen en verbinding zijn de basis. Alleen zo kan ik een website bouwen waar je echt blij mee bent. Die laat zien wie jij bent, wat jij kan en wat jij de wereld te bieden hebt. Dat kan stoer zijn, lief of juist heel puur - perfect afgestemd op jouw bedrijf.

Een website in stijl

De custom designed websites die ik creëer zijn mooi én functioneel. Ik neem de tijd om jou, je product en je doelgroep echt te leren kennen, om ervoor te zorgen dat je bedrijf eruit springt. Ik werk daarbij het liefst met Showit. Dit mobile-friendly CMS is het creatiefste platform dat ik ken. Wil je net iets meer vrijheid, dan is dit drag- en dropsysteem, gemaakt door en voor fotografen, ontwerpers en andere creatieve ondernemers echt iets voor jou!

Custom webdesign

prijzen

Een website in stijl

pakket prijzen

(klik voor meer info)

(klik voor meer info)

advanced pakket

Keep it simple

1- Homepage
2- 'About me' pagina
3- Informatie/prijs pagina
4- Portfolio pagina inclusief 3 items
5- Contactpagina
6- Blogpagina

(klik voor meer info)

1695,- exclusief btw

advanced pakket

↓ keep it simple

2295,- exclusief btw

Vind je het schrijven van teksten voor lastig? Goede content voor je website is onmisbaar. In dit pakket worden alle pagina’s van je website voorzien van fijne teksten van een creatieve business tekstschrijver. Jouw verhaal wordt verteld in jouw woorden.

(klik voor meer info)

keep it simple

↓ advanced pakket

Omdat ik het aanbod van mijn website ga verkleinen, ben ik ook mijn website aan het updaten. Mijn prijzen voor webdesign starten bij 1795,- exclusief btw en voor complete brand identities vanaf 795,- exclusief btw.

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie

Ben je toe aan een website waar je echt blij mee bent? Die laat zien wie jij bent, wat je kunt en wat je de wereld te bieden hebt? Ik creëer custom designed websites die mooi én functioneel zijn.

Ben je toe aan een website die écht bij je past? Bel me om te bespreken wat er mogelijk is.

* Ik werk met een aanbetaling van 50%, na betaling is je plek in mijn agenda definitief. De overige factuur komt 1 dag voordat de site live gaat. 

built by britt | 2020