Als fotograaf, stylist, ontwerper of illustrator ga je voor het perfecte plaatje. Je website verdient dezelfde aandacht. Van iemand die net zo op de details let als jij. En die precies kan maken wat jij en je werk nodig hebben om te stralen.


creatives
soulful
for
webdesign
Soulful Webdesign for creatives

Zelfs iets technisch als het maken van een website is voor mij een kwestie van gevoel. Vertrouwen en verbinding zijn de basis. Alleen zo kan ik een website bouwen waar je echt blij mee bent. Die laat zien wie jij bent, wat jij kan en wat jij de wereld te bieden hebt. Dat kan stoer zijn, lief of juist heel puur - perfect afgestemd op jouw bedrijf.

Een website in stijl

De custom designed websites die ik creëer zijn mooi én functioneel. Ik neem de tijd om jou, je product en je doelgroep echt te leren kennen, om ervoor te zorgen dat je bedrijf eruit springt. Ik werk daarbij met Showit. Dit mobile-friendly CMS is het creatiefste platform dat ik ken. Wil je net iets meer vrijheid, dan is dit drag- en dropsysteem, gemaakt door en voor fotografen, ontwerpers en andere creatieve ondernemers echt iets voor jou!

Custom webdesign

prijzen

Een website in stijl

pakket prijzen

Start vooraf met uitgebreide vragenlijst. Incl. homepage + 4 andere pagina's vrij in te delen, zoals een 'over-jou' pagina, informatie- of prijs pagina en een portfolio en contact pagina.

*Ik werk met een 'a la carte' add-on systeem. Er is van alles mogelijk om toe te voegen aan dit pakket. We bespreken van te voren samen hoeveel pagina's en opties je nodig hebt.

1795,- exclusief btw*

↓ keep it simple

Omdat ik al mijn aandacht op jou wil richten, werk ik maar aan één website tegelijk. En dat doe ik volgens een vast stramien, dat begint bij een uitgebreide vragenlijst als intake. Na 8 werkdagen is je eigen, unieke website dan al in de lucht.

Goed én snel

Ben je toe aan een website die écht bij je past? Neem contact op om te bespreken wat er mogelijk is.

contact ➝

Contact

* Ik werk met een aanbetaling van 50%, na betaling is je plek in mijn agenda definitief. De overige factuur ontvang je voordat de site live gaat. 

built by britt | 2021

Algemene Voorwaarden
Privacy policy

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY POLICY