online sessie

soulful

support
for

creatives

Heb je een eigen website, maar krijg je de puntjes net niet lekker op de i? Of heb je technische vragen, twijfels over de uitstraling of je SEO? Hoe creatief je ook bent, soms kun of wil je dat niet alleen oplossen. Ik help je graag verder in een persoonlijke online sessie.

Ondersteuning op maat

Je website moet laten zien wie jij bent, wat jij kan en wat jij de wereld te bieden hebt. En jij moet je 100% goed voelen bij je site. In een online 1-op-1 sessie help ik jou bij het creëren van je droomwebsite. Geen vraagtekens of twijfels meer, maar met trots en vertrouwen je boodschap de wereld insturen. 

Zoals je van mij kunt verwachten is ook deze sessie helemaal afgestemd op jouw wensen. We gaan aan de slag met dingen waar jij tegenaan loopt. Van tevoren vul je een vragenlijst in, hebben we telefonisch contact en aan de hand daarvan help ik je verder. Creatieven onder elkaar.

Ik ben gespecialiseerd in Showit en Wordpress, maar kan je helpen bij elk CMS. Bovendien kan ik je alles vertellen over brand identity, het presenteren van je werk en het genereren van online sales. 

Stappenplan

Feedback op je website + vraagstukken

Een online 1-op-1 sessie van ongeveer 1,5 uur

Uitgebreid telefonisch voorgesprek

Vragenlijst

naar dit

van dit

laten we samenwerken

built by britt | 2021

Algemene Voorwaarden
Privacy policy

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY POLICY

Ja, ik schrijf mij in!

Samen gaan we je website optimaliseren en je leads omzetten naar (potentiële) klanten.

YES, PLEASE

Yes, je berichtje is goed verzonden!