Staat een nieuwe website al maanden op je to-do lijst?

Maar heb je geen idee waar te beginnen? Met mijn hulp en de juiste voorbereiding staat je nieuwe website binnen enkele dagen. 

mouse over voor preview

Een nieuwe website creëren was nog nooit zo makkelijk. Met deze volledig aanpasbare website mét Wordpress-blog voor het drag & drop-platform van Showit lanceer je binnen één week je nieuwe website.

Volg mijn 7 daags stappenplan. Zullen we samen je bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Raspberry template.

voor Showit

1:1
Support

Ik sta voor al je vragen klaar en Showit biedt Live Chatondersteuning rechtstreeks vanaf je dashboard!

Doordacht & Veelzijdig

Deze strategisch doordachte templates kunnen voor elk bedrijf gebruikt worden en in een hand omdraai maak je ze uniek en passend bij je bedrijf.

Complete Controle

Een nieuwe website creëren was nog nooit zo makkelijk. Met dit fijne drag & drop-platform bewerk je werkelijk alles; kleuren, lettertypen, lay-outs ... en geen code vereist. Een echt 'what you see is what you get' systeem. 

waarom kiezen voor Built by Britt x showit?

Bespaar jezelf de frustratie van uren strugglen achter je computer en laat het designen van je website aan de expert over.

1:1 support van mij en Live Chat via Showit

Een doordachte strategie om het vooraf gestelde doel van je website te behalen.

Custom mobile design

Vooraf ingestelde SEO

Een design waar je blij van wordt

Wat elke template bevat:

brand guide

404

2 talige functie

coming soon

Bonus pagina's

blog category

blog post

blog overzicht

workshop

Contact

portfolio

wedding

About

Home

Inbegrepen pagina's

Wat zit er inbegrepen?

basis (om nieuwe pagina's te starten)

Kijk hier hoe ik snel en eenvoudig een template aanpas in minuten, niet in maanden.

The magic of showit

Ik mag jou van Showit een gratis maand Showit aanbieden (voor nieuwe gebruikers). Gebruik deze link of vul bij de checkout de kortingscode BUILTBYBRITT in.

klik om elke pagina te bekijken

professionele uitstraling door een doordacht design.

dynamische pagina's met veel ruimte voor beeld

RESPONSIVE DESIGN; mobiel, desktop en ipad

zéér gebruiksvriendelijk drag & drop builder

Een complete website met alles wat je nodig hebt

Deze template is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld trouwfotografen. Je krijgt met deze template uitgebreid de mogelijkheid om je werk te tonen en de juiste klanten aan te trekken en te overtuigen van jouw kwaliteiten. 

Geef jij workshops of heb je ambitie om dit te gaan doen? Er is een uitgebreide workshop pagina opgenomen in de template

Leer in mijn 7 daagse stappenplan hoe je je template het beste kunt benaderen.

About Raspberry

Simpel in gebruik

Pop de champagne 🍾 en lanceer je website!

04

Volg alle stappen die je elke dag in je mail ontvangt.

03

Installeer je template met jouw unieke template code.

02

Koop je favo template.

01

Hoe dit werkt van begin tot einde.

Betaalopties

Ben je klaar om jouw website nu eindelijk te lanceren? Stap nu in vanaf €299,-. Kies de betalingsoptie die voor jou het beste werkt en krijg direct toegang zodat je kunt beginnen met het bouwen en lanceren van je droomwebsite!

300

Drie betalingen van

Jij mag kiezen

900

Een betaling van

of liever

Showit is een zéér gebruiksvriendelijk drag & drop website systeem. Het geeft je de creatieve vrijheid om je website vorm te geven precies zoals jij dat wilt. Met een aantal drukken op de knop kun je aanpassingen maken. Zo kan je zelf je website blijven aanpassen, aangezien een website altijd met je meegroeit.

Je hebt in elk geval een domeinnaam nodig (ik raad je aan die bij antagonist.nl af te nemen) én een account in Showit.

Heb je nog geen Showit? Klik dan hier om er eentje met korting aan te schaffen. (of gebruik de kortingscode: BUILTBYBRITT bij het betalen om een maand gratis Showit te ontvangen).

Yes! Alles aan de template is aan te passen als je wilt. Ik raad je echter aan alleen je eigen branding, dus lettertypes, kleuren, teksten en afbeeldingen aan te passen. Wil je toch wat aan het design aanpassen? Zorg dan dat je weet wat je doet. De templates zijn met een bepaalde strategie gebouwd. Je kunt mijn online cursus volgen om alle in’s en outs over Showit te leren. 

Loop je vast? Geen zorgen! Er staat er een heel team van Showit paraat om je met alle vragen en problemen te helpen. Je kan ze 24/7 een berichtje sturen in de Showit builder.

Lukt het je niet om de template te implementeren of heb je andere issues met de template? Dan kan je binnen 14 dagen na aanschaf contact met me opnemen om je probleem op te lossen. 

Absolutely! You can even add in keywords, image descriptions and links to better optimize your site for search engines.

Yes! You can customize every single part of your site design. If you have specific questions or get stuck, just reach out to us and we can point you in the right direction.


No worries, we got you! If you have design related issues we usually respond to emails within 24-36 hours. For technical support, you can contact the Showit developers directly to troubleshoot anything complicated. Either way, you can always reach out to us and we are happy to take a look first!


wat klanten zeggen