Doordachte, gevoelige beelden en ontwerpen, die rechtstreeks communiceren met je hart. Die een gevoel overbrengen. Jouw gevoel. 

Bekijk hier onder de uitgebreide prijslijst. Staat jullie voorkeur er niet bij? Stuur gerust een mailtje voor een offerte op maat.

prijzen en veelgestelde vragen

it's all in the details

prijzen

Alles wat ik doe, doe ik met hart en ziel. Ik geef altijd net een beetje meer. Zo kan ik die kleine, kostbare dingen in het leven nóg bijzonderder voor je maken. Ik ga graag voor je aan de slag.

Homepage
'About me' pagina
Informatie/prijs pagina
Portfolio pagina inclusief 3 items
Contactpagina
Blogpagina
Simpele 'Coming Soon' pagina

1695,- exclusief btw

↓ keep it simple

2295,- exclusief btw

↓ advanced pakket

Vind je het schrijven van teksten voor lastig? Goede content voor je website is onmisbaar. In dit pakket worden alle pagina’s van je website voorzien van fijne teksten van een creatieve business tekstschrijver. Jouw verhaal wordt verteld in jouw woorden.

Ben je toe aan een website waar je echt blij mee bent? Die laat zien wie jij bent, wat je kunt en wat je de wereld te bieden hebt? Ik creëer custom designed websites die mooi én functioneel zijn.

*Extra pagina's worden in overleg ontworpen à €75,- exclusief btw per uur

prijzen webdesign

Start vooraf met moodboard
Logo
Sublogo/beeldmerk
Kleurenpalet
2 correctierondes via feedbackformulier

550,- exclusief btw

↓ Brand identity essentials

750,- exclusief btw

↓ Brand identity extra's

Alles zoals bij het ESSENTIAL pakket
+ Handgetekende illustraties, 5 stuks
+ Typografische selectie voor je website

Je logo en huisstijl zijn het eerste wat potentiële klanten van je zien. Die moeten duidelijk maken waarom ze met jou in zee moeten. En bij je passen als een tweede huid. 

Ben jij klaar om weer trots op je bedrijf te zijn? Laten we dan samenwerken om een merk te creëren dat onderscheidend en opvallend is. 

PRIJZEN brand identity

6

Ben jij op zoek naar een totaal nieuwe visuele identiteit die laat zien wie jij bent, wat je kunt en wat je de wereld te bieden hebt? Boek dan een brand identity pakket + business fotoshoot en presenteer jezelf aan de buitenwereld.

Brand identity extra pakket +
15 foto's in hoge resolutie

950,- exclusief btw

Ben jij op zoek naar een totale rebranding van je bedrijf? Ben jij startend en wil je het meteen goed aanpakken? Dan is het ALL THE WAY pakket iets voor jou.

We starten met een inspiratiesessie ( +- 2 uur in mijn favoriete koffiezaak ).  Hierin bespreken we de door jouw vooraf ingevulde vragenlijst die je brandstory/merk verhaal duidelijk maakt. Dit visualiseer ik in een moodboard. De basis van je visuele content. Nadat ik je brand identity gevisualiseerd heb gaan we aan de slag met je website. 

Ondertussen plannen we jouw brandshoot zodat we deze beelden meteen op je nieuwe website kunnen gebruiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over de teksten van je website want deze worden voor alle pagina's SEO-proof geschreven door een creatieve business tekstschrijfster.

Alle technische items (denk aan; een URL afkopen, email accounts aanmaken en natuurlijk zorgen dat je website live gaat) regel ik. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Let's do this!

all the way

Brand identity essential pakket
Website advanced pakket
15 foto's in hoge resolutie

↓  wat krijg je bij het all the way pakket?

Bij het ALL THE WAY pakket  krijg je 220,- korting op de totaalprijs.

Totaalprijs na korting; 2900,- exclusief btw

↓  inclusief in 't all the way pakket

PRIJZEN geboortekaartjes

Let op: De kosten voor het drukwerk zitten hier niet bij. Die zijn afhankelijk van het soort kaartje. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie over de drukkosten.

Wil je de geboorte van jullie kindje op een speciale manier aankondigen? Ik ga graag voor je aan de slag. De kosten voor een custom made ontwerp zijn € 135,- (inclusief ontwerp voor bijpassende envelop, sluitsticker of babyborrelkaartje). 

​+ 15 foto's in hoge resolutie
+ Max. 5 personen
+ Kies zelf jouw favorieten in een online gallery

01

275*

​+ 30 foto's in hoge resolutie
+ Max. 5 personen
+ Kies zelf jouw favorieten in een online gallery

02

350*

​+ Je hoeft niet te kiezen! Inclusief alle door mij geselecteerde foto's (minimaal 60)
+ Max. 5 personen
​+ incl album met linnen of velvet kaft
+ of een set fine art prints

03

425*

* De prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf Valkenswaard).
*De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik voor mijn website of social media. Liever niet? Dan hoor ik dit graag voor het boeken van de shoot.

* De prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren
en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf Valkenswaard).
*De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik voor mijn website of social media. Liever niet? Dan hoor ik dit graag voor het boeken van de shoot.

keep it simple

this is us

our story

boek dit pakket

boek dit pakket

boek dit pakket

prijzen fotografie

built by britt | 2020