bijzonder geboortekaartje voor een klein wonder

03

Geboortekaartjes maken is wat ik het liefste doe. Ik word er supergelukkig van om jullie bijzondere moment extra speciaal te maken. Omdat ik alles zelf ontwerp en met de hand illustreer, is ook alles mogelijk. Bijvoorbeeld een klein detail zoals een houten hartje of een handgemaakte stempel, zodat je kaartje echt een cadeautje wordt. Originele geboortekaartjes waar de liefde afstraalt, met een bijpassende envelop, sluitsticker en kraamborrelkaartjes, helemaal gemaakt voor jullie. 

Het geboortekaartje van je dromen

Je kindje wordt maar één keer geboren. Dus wil je dat alles perfect is. Dat snap ik helemaal en daar zorg ik voor. Je kunt erop vertrouwen dat ik jullie wensen respecteer en aanvoel wat jullie willen. Daarom spreek ik jullie het liefst persoonlijk, ik kan jullie dan ook meteen papiersoorten laten zien en voelen. Tijdens het hele ontwerpproces sta ik voor jullie klaar.

Perfect verzorgd

Binnen de afgesproken tijd mail ik jullie de eerste voorstellen. Op basis van jullie feedback werken we samen naar een geboortekaartje waar jullie 100% tevreden mee zijn! (inclusief een gratis proefkaartje). Na de geboorte van jullie kindje vul ik de laatste details in en stuur ik alles naar de drukker. Jullie hoeven dus alleen maar te genieten van je baby. 

Jullie kindje, jullie kaartje

prijzen

prijzen

Let op: De kosten voor het drukwerk zitten hier niet bij. Die zijn afhankelijk van het soort kaartje. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie over de drukkosten.

Wil je de geboorte van jullie kindje op een speciale manier aankondigen? Ik ga graag voor je aan de slag. De kosten voor een custom made ontwerp zijn € 135,- (inclusief ontwerp voor bijpassende envelop, sluitsticker of babyborrelkaartje). 

drukwerk prijzen

€ 135,-

aantal stuks

custom made ontwerp

Inclusief ontwerp voor bijpassende envelop, sluitsticker of babyborrelkaartje.

De geboortekaartjes kun je per 5 stuks bestellen.
Minimale afname is 25 stuks.

CMYK

CMYK 

+ goud/zilver/koperfolie

= full colour

letterpress

+ 1 pms kleur

letterpress

+ 2 pms kleuren

50

€ 132,-

€ 90,-

+ 1 pms kleur

+ 2 pms kleuren

Super leuk dat jullie interesse hebben in mijn custom made ontwerp. Deze prijslijst is een overzicht van de meest gekozen drukwerken die ik afgelopen jaren heb mogen maken. Er zijn zo ontzettend veel druktechnieken en mogelijkheden waardoor ik niet alles in de prijslijst heb opgenomen. Staat jullie voorkeur er niet bij? Stuur gerust een mailtje voor een offerte op maat.

Wil je een uniek en creatief geboortekaartje, en alles tot in de puntjes geregeld hebben? Bel me eens om te ontdekken of het klikt. 

built by britt | 2020