motherhood shoot

motherhood    
shoot    

For those who love wildly, insanely, and infinitely

   
Zwangerschap    
    SHOOT    

zwangerschapsshoot

Spontane liefdevolle momenten en oprechte emoties, vastgelegd op een warme en verhalende manier. Laat mij de foto’s maken voor jouw waardevolle herinneringen voor later.

Fotoshoots

familie   
  shoot   

family shoot

newlife   
shoot   

LIEFDEVOLLE FOTOGRAFIE VOOR DE MOOISTE MOMENTEN

newlife shoot

1

7

bekijk prijzen

Mensen die je lief zijn, die blik tussen jou en je partner, de liefde van je prachtige gezin… Die intieme en pure momenten wil je het liefst voor altijd vasthouden. Kies je voor een familieshoot, dan kun je ze ook nog inlijsten. We maken er een dag met een gouden randje van, met foto’s die net zo mooi zijn als je herinneringen.

Gezellig samen in het bos, de heidevelden, de duinen of bij het water, in zacht natuurlijk licht. Tijdens de shoot laat ik jullie lekker je gang gaan en genieten van elkaar. Zo krijg je die liefdevolle en onverwachte momenten om te koesteren. Twijfel je over wat jullie aan moeten, laat het me weten dan denk ik even met jullie mee.

family shoot

Family!

bekijk prijzen

Je straalt, jullie krijgen een kindje! Je zwangerschap is een unieke tijd, waarin jullie liefde zichtbaarder is dan ooit. Laat mij je prachtige buik, de trots, de blijdschap en de verbinding tussen jullie vastleggen tijdens een intieme zwangersschapsshoot. 

Ik volg jullie tempo en wensen, we maken er een feestelijk en ontspannen dagje van. Je hoeft zelfs geen kledingstress te hebben: ik denk graag mee over je outfit en in mijn ‘client closet’ hangen 5 romantische jurken waarin je er gegarandeerd geweldig uitziet. 

Zwangerschapsshoot

Belly!

bekijk prijzen

Ik ben gek op deze Mommy & Me fotoshoots. In een ontspannen fotoshoot in de natuur leggen we de unieke connectie tussen jou en je kind vast. Misschien wil je dit zelfs een jaarlijkse traditie maken, zodat je de band met je kinderen ziet groeien.

Het leven is zo kostbaar en zit vol met momenten die we soms als vanzelfsprekend beschouwen. Wil jij je later nog herinneren hoe zijn kleine handje in de jouwe paste en de manier waarop hij lachte toen jij zijn buikje kietelde? Of later samen terugkijken naar de liefde en vreugde tussen jullie? Dan is deze shoot iets voor jou. Ik hoor graag wat jij vastgelegd wilt hebben tijdens deze knuffelshoot.

motherhood shoot

Just us!

bekijk prijzen

Nu ik zelf moeder ben weet ik dat alle clichés waar zijn: het gaat veel te snel! Daarom is het mooi om jullie kleintje professioneel vast te laten leggen, zodat je een herinnering hebt aan deze bijzondere tijd!

Liefdevolle fotografie, dat is waar het tijdens een newborn fotoshoot om gaat. Bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie genieten we van de stille momentjes, de warmste knuffels en de verbinding tussen jullie. Een tijd om voor altijd vast te houden. Boek nu vast deze shoot, dan houd ik ruimte voor je in mijn agenda. Als jullie kleintje geboren is, plannen we samen de precieze datum in.

newlife shoot

Baby!

​+ 15 foto's in hoge resolutie
+ Max. 5 personen
+ Kies zelf jouw favorieten in een online gallery

01

275*

* De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf Valkenswaard).
*De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik voor mijn website of social media. Liever niet? Dan hoor ik dit graag voor het boeken van de shoot.

keep it simple

boek dit pakket

​+ 30 foto's in hoge resolutie
+ Max. 5 personen
+ Kies zelf jouw favorieten in een online gallery

02

350*

this is us

boek dit pakket

​+ Je hoeft niet te kiezen! Inclusief alle door mij geselecteerde foto's (minimaal 60)
+ Max. 5 personen
​+ incl album met linnen of velvet kaft
+ of een set fine art prints

03

425*

our story

boek dit pakket

built by britt | 2020