De beelden die je maakt vertellen een verhaal. Maar hoe zit het met jouw eigen verhaal? Hoe presenteer jij je aan de buitenwereld? Hoe laat je zien waar je voor staat als creatieve ondernemer? Wat jou jou maakt? Dat begint bij een logo. Maar daar eindigt het niet. 


creatives
soulful
for
brand stories

SOULFUL BRAND IDENTITY FOR CREATIVES 

Ik wil jou als creatieve ondernemer graag helpen jezelf aan de buitenwereld te laten zien. Want jij bent uniek, en dat mag gezien worden. Samen gaan we op zoek naar jouw unieke merkidentiteit. We verkennen je eigen ideeën, je gevoel, je doelgroep en wat je belangrijk vindt in je leven en je werk. Als je daar aandacht aan geeft, zul je meer aandacht krijgen. 

Jouw logo, jouw verhaal

Ik vind dat jouw unieke karakter, jouw passie te voelen moet zijn in alles waar jouw naam op staat. Van visitekaartjes en promotiematerialen tot verpakkingen en een passende website, in een goede brand identity vertelt alles hetzelfde verhaal. Ik help je dus graag verder met het uitbreiden en realiseren van je huisstijl. 

Het totale plaatje

prijzen

a

pakket prijzen

Start vooraf met uitgebreide vragenlijst.
Incl. Logo/ Sublogo / Beeldmerk + Kleurenpallet + typografische selectie voor je website

*Ik werk met een add-on systeem. Er is van alles mogelijk om toe te voegen aan dit pakket. We bespreken van te voren samen wat je allemaal nodig hebt.

1250,- exclusief btw

↓ this is me

Je logo en huisstijl zijn het eerste wat potentiële klanten van je zien. Die moeten duidelijk maken waarom ze met jou in zee moeten. En bij je passen als een tweede huid.

Ben jij klaar om weer trots op je bedrijf te zijn? Laten we dan samenwerken om een merk te creëren dat onderscheidend en opvallend is.

Het is tijd om te tonen wie je bent en wat voor moois jij te bieden hebt, vind je ook niet? Stuur me gerust een berichtje met je wensen en ideeën, dan praten we verder. 

contact ➝

Contact

* Ik werk met een aanbetaling van 50%, na betaling is je plek in mijn agenda definitief. De overige factuur ontvang je voordat de site live gaat. 

built by britt | 2021

Algemene Voorwaarden
Privacy policy

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY POLICY