SOULFUL BRAND IDENTITY FOR CREATIVES 

02

Ik wil jou als creatieve ondernemer graag helpen jezelf aan de buitenwereld te laten zien. Want jij bent uniek, en dat mag gezien worden. Samen gaan we op zoek naar jouw unieke merkidentiteit. We verkennen je eigen ideeën, je gevoel, je doelgroep en wat je belangrijk vindt in je leven en je werk. Als je daar aandacht aan geeft, zul je meer aandacht krijgen. 

Jouw logo, jouw verhaal

Ik vind dat jouw unieke karakter, jouw passie te voelen moet zijn in alles waar jouw naam op staat. Van visitekaartjes en promotiematerialen tot verpakkingen en een passende website, in een goede brand identity vertelt alles hetzelfde verhaal. Ik help je dus graag verder met het uitbreiden en realiseren van je huisstijl. 

Het totale plaatje

prijzen

a

pakket prijzen

Omdat ik het aanbod van mijn website ga verkleinen, ben ik ook mijn website aan het updaten. Mijn prijzen voor webdesign starten bij 1795,- exclusief btw en voor complete brand identities vanaf 795,- exclusief btw.

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie

1- Start vooraf met moodboard
2- Logo
3- Sublogo/beeldmerk
4- Kleurenpallet
5- 2 correctierondes via feedbackformulier

(klik voor meer info)

Brand identity extra's

Brand extra's

550,- exclusief btw

↓ Brand identity essentials

↓ Brand essentials

750,- exclusief btw

↓ Brand identity extra's

↓ Brand extra's

Alles zoals bij het ESSENTIAL pakket
+ Handgetekende illustraties, 6 stuks
+ Typografische selectie voor je website

(klik voor meer info)

Brand identity essentials

Brand essentials

Je logo en huisstijl zijn het eerste wat potentiële klanten van je zien. Die moeten duidelijk maken waarom ze met jou in zee moeten. En bij je passen als een tweede huid.

Ben jij klaar om weer trots op je bedrijf te zijn? Laten we dan samenwerken om een merk te creëren dat onderscheidend en opvallend is.

Het is tijd om te tonen wie je bent en wat voor moois jij te bieden hebt, vind je ook niet? Stuur me gerust een berichtje met je wensen en ideeën, dan praten we verder. 

built by britt | 2020